Cristiano Ronaldo RUPE TACEREA in ceea ce priveste transferul la Juventus! Ziua in care a decis SA PLECE DE LA REAL: "Nu ma vor!"

Cristiano Ronaldo RUPE TACEREA in ceea ce priveste transferul la Juventus! Ziua in care a decis SA PLECE DE LA REAL: "Nu ma vor!"

Autor: Sport.ro
Joi 05 Iulie 2018, 09:01

Spaniolii de la Marca dezvaluie cum s-a produs ruptura dintre Cristiano Ronaldo si Real Madrid.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Cristiano Ronaldo va pleca aproape sigur de la Real Madrid in aceasta vara! Presa din Spania si cea din Italia a anuntat in ultimele zile ca transferul la Juventus este aproape rezolvat. Pe prima pagina in editia de astazi, Marca prezinta o declaratie a lui Cristiano Ronaldo si motivele pentru care a decis sa plece de la Real Madrid!

Daca in urma cu un an era convins ca se va retrage de la Real, Cristiano Ronaldo s-a decis sa plece in ianuarie dupa ce s-a simtit "dezgustat de lipsa de tact a lui Florentino Perez", cel care i-a promis in iunie 2017 un nou contract insa acesta nu a mai venit. Iar lovitura decisiva a venit in momentul in care Real Madrid a cerut o suma accesibila pentru un castigator al Balonului de Aur in 5 randuri, 100 de milioane de euro.

"Daca cer 100 de milioane pentru mine, atunci nu ma mai vor" a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo. Jurnalistii spanioli scriu ca Ronaldo a considerat o insulta pretul cerut in conditiile sumelor de transfer din ultimul an, dupa ce Neymar a semnat cu PSG.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Theresa May ar putea fi răsturnată de la putere de propriii miniştri. "A devenit toxică"
BRAT