Cristiano Ronaldo RUPE TACEREA in ceea ce priveste transferul la Juventus! Ziua in care a decis SA PLECE DE LA REAL: "Nu ma vor!"
Joi 05 Iulie 2018, 09:01

Cristiano Ronaldo RUPE TACEREA in ceea ce priveste transferul la Juventus! Ziua in care a decis SA PLECE DE LA REAL: "Nu ma vor!"

Spaniolii de la Marca dezvaluie cum s-a produs ruptura dintre Cristiano Ronaldo si Real Madrid.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Cristiano Ronaldo va pleca aproape sigur de la Real Madrid in aceasta vara! Presa din Spania si cea din Italia a anuntat in ultimele zile ca transferul la Juventus este aproape rezolvat. Pe prima pagina in editia de astazi, Marca prezinta o declaratie a lui Cristiano Ronaldo si motivele pentru care a decis sa plece de la Real Madrid!

Daca in urma cu un an era convins ca se va retrage de la Real, Cristiano Ronaldo s-a decis sa plece in ianuarie dupa ce s-a simtit "dezgustat de lipsa de tact a lui Florentino Perez", cel care i-a promis in iunie 2017 un nou contract insa acesta nu a mai venit. Iar lovitura decisiva a venit in momentul in care Real Madrid a cerut o suma accesibila pentru un castigator al Balonului de Aur in 5 randuri, 100 de milioane de euro.

"Daca cer 100 de milioane pentru mine, atunci nu ma mai vor" a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo. Jurnalistii spanioli scriu ca Ronaldo a considerat o insulta pretul cerut in conditiile sumelor de transfer din ultimul an, dupa ce Neymar a semnat cu PSG.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO