Spania

Cristiano Ronaldo RUPE TACEREA in ceea ce priveste transferul la Juventus! Ziua in care a decis SA PLECE DE LA REAL: "Nu ma vor!"

Spaniolii de la Marca dezvaluie cum s-a produs ruptura dintre Cristiano Ronaldo si Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 09:01
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 09:08

Cristiano Ronaldo va pleca aproape sigur de la Real Madrid in aceasta vara! Presa din Spania si cea din Italia a anuntat in ultimele zile ca transferul la Juventus este aproape rezolvat. Pe prima pagina in editia de astazi, Marca prezinta o declaratie a lui Cristiano Ronaldo si motivele pentru care a decis sa plece de la Real Madrid!

Daca in urma cu un an era convins ca se va retrage de la Real, Cristiano Ronaldo s-a decis sa plece in ianuarie dupa ce s-a simtit "dezgustat de lipsa de tact a lui Florentino Perez", cel care i-a promis in iunie 2017 un nou contract insa acesta nu a mai venit. Iar lovitura decisiva a venit in momentul in care Real Madrid a cerut o suma accesibila pentru un castigator al Balonului de Aur in 5 randuri, 100 de milioane de euro.

  • Cristiano Ronaldo RUPE TACEREA in ceea ce priveste transferul la Juventus! Ziua in care a decis SA PLECE DE LA REAL: Nu ma vor!

"Daca cer 100 de milioane pentru mine, atunci nu ma mai vor" a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo. Jurnalistii spanioli scriu ca Ronaldo a considerat o insulta pretul cerut in conditiile sumelor de transfer din ultimul an, dupa ce Neymar a semnat cu PSG.

Modifică setările cookies