Jose Mourinho AS Roma Serie A suspendare Italia

Din rău în mai rău pentru Jose Mourinho! Suspendat de UEFA, tehnicianul a fost sancționat și în Serie A

După ce a fost suspendat de UEFA, Jose Mourinho a primit și o sancțiune pe plan intern, în Serie A. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 10:59
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 11:10

În urma finalei din Europa League, pierdută de AS Roma în fața celor la FC Sevilla, Jose Mourinho a primit o sancțiune de patru meciuri în cadrul competițiilor UEFA, din cauza limbajului ofensator folosit de tehnicianul portughez împotriva arbitrului.

Jose Mourinho, suspendat și în Serie A
 

Cu câteva săptămânii înaintea debului noului sezon din Serie A, antrenorul lui AS Roma a aflat că nu va putea sta pe banca tehnică a echipei pentru primele două etape.

"Special One" a primit această interdicție, din cauza insultelor adresate arbitrului din partida cu Monza, de pe 3 mai, în sezonul recent încheiat. 

Jose Mourinho se retrage din UEFA Football Board după ce a fost suspendat
 

La scurt timp după sancțiunea dictată de forul european, Jose Mourinho a cerut să se retragă din UEFA Football Board, un grup format din foști mari fotbaliști sau antrenori care dezbat problemele din fotbal referitoare la legile jocului, arbitraj sau calendar. Printre personalităție din acest grup se numără, printre alții, Carlo Ancelotti, Zinedine Zidane, Paolo Maldini, Fabio Capello, Luis Figo, Patrick Vieira, Philipp Lahm sau Javier Zanetti.

"Vă mulțumesc pentru invitația de a-mi prelungi poziția de membru în UEFA Football Board, însă regret să vă informez că voi renunța, cu efect imediat, la participarea în acest grup.

Condițiie în care credeam cu tărie în momentul în care m-am alăturat nu mai sunt respectate și mă simt obligat să iau această decizie. Vă rog să îi comunicați decizia mea și domnului președinte Aleksander Ceferin", a transmis Mourinho, în scrisoarea trimisă către UEFA, potrivit The Athletic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!