Jose Mourinho finala Europa League Sevilla - AS Roma UEFA Italia Jose Mourinho

A venit nota de plată! Jose Mourinho, sancționat de UEFA după incidentele de la finala Europa League

AS Roma a pierdut finala Europa League împotriva lui Sevilla (1-1, 1-4 d.l.d.), care a fost în direct pe Pro Arena & VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iunie 2023, 18:47
Data actualizarii: Miercuri 21 Iunie 2023, 18:47

Jose Mourinho l-a criticat în mai multe rânduri pe Anthony Taylor, „centralul” de la finala Europa League, iar UEFA a venit cu nota de plată pentru reacțiile usturătoare ale tehnicianului portughez.

A venit nota de plată! Jose Mourinho, sancționat de UEFA după incidentele de la finala Europa League

Antrenorul a fost sancționat cu patru meciuri suspendare în cadrul competițiilor UEFA. Forul european începuse încă de la începutul lunii iunie să investigheze cazul lui Jose Mourinho.

„Organul UEFA de Control, Etică și Disciplină a luat următoara decizie: suspendarea antrenorului de la AS Roma, Jose Mourinho, pentru următoarele patru meciuri din cadrul competițiilor UEFA, pentru că a abordat un limbaj ofensiv la un oficial de meci”, se arată într-un comunicat oficial emis de UEFA, citat de publicația Tuttomercatoweb.

Jose Mourinho a avut propriul război cu arbitrul! Ce i-a spus portughezul lui Anthony Taylor

La prima sa finală europeană pierdută din cariera de antrenor, Mourinho a fost surprins aruncând în tribune medalia de argint, iar ”norocosul” a fost un puști, aflat chiar în spatele băncii tehnice a celor de la AS Roma.

Vizibil iritat, pentru că a și declarat că ”rezultatul a fost nedrept”, Jose Mourinho a avut propriul său război cu arbitrul Anthony Taylor, iar Gazzetta dello Sport a aflat și ce i-ar fi spus antrenorul portughez într-un moment de maximă tensiune.

”Ce rușine! Ești o rușine!”, ar fi repetat de mai multe ori galonatul antrenor portughez, supărat fiind pe deciziile luate de brigada condusă de antrenorul englez.

Sevilla - AS Roma 1-1, 4-1 d.l.d. (REZUMAT)

Sevilla - AS Roma 1-1, 4-1 d.l.d. (FESTIVITATEA DE PREMIERE)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!