Comparație între Ciprian Tătărușanu și Mike Maignan! Cine ar trebui să rămână titular la AC Milan

Ciprian Tatarusanu AC Milan mike maignan Italia Ciprian Tătărușanu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 18:50
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:07

Ciprian Tătărușanu a devenit titularul lui AC Milan, în poartă, după accidentarea lui Mike Maignan.

Fostul goalkeeper al echipei naționale a avut câteva meciuri bune în poarta lui AC Milan, printre care și derby-ul cu Inter, dar a și gafat nepermis în unele partide. Jurnaliștii italieni au făcut o comparație între el și Mike Maignan, pentru a afla cine trebuie să fie titularul lui AC Milan.

"Înainte de accidentare, portarul francez a primit 5 goluri în 7 meciuri de campionat, păstrând astfel o medie de mai puţin de un gol primit pe meci. Românul nu s-a descurcat atât de bine, jucând 6 meciuri şi primind nu mai puţin de 10 goluri, aproape dublu faţă de Maignan, cu un meci jucat mai puţin decât el.

Cifrele nu mint şi cu siguranţă că nu trebuie să uităm curajul arătat în derby şi celelalte intervenţii bune, dar diferenţa de nivel dintre Magic Mike şi Tătă e destul de substanţială", au scris cei de la Corriere dello Sport, citaţi de Notizie Milan.

La statistica nefastă a lui Tătărușanu a contribuit și înfrângerea cu Fiorentina, scor 4-3. Srefano Pioli îl apără însă pe acesta și crede că nu el era de vină pentru acem meci.

"Am pierdut contra Fiorentinei din cauza faptului că am avut mai puțină calitate în cele două careuri decât avem de obicei. Nu a fost vorba de abordare, de factorul fizic sau cel mental, dar nici de eroarea lui Tătărușanu. Toate au contat, dar diferența s-a făcut în cele două careuri.

Atletico este una dintre echipele care întorc foarte des rezultatul în ultimele minute, iar asta arată cât de atenți sunt jucătorii lor. Totuși, chiar și ei pot fi prinși pe final, așa cum s-a întâmplat în acel 3-3 cu Valencia. Atletico are o consistență impresionantă, indiferent de echipa de start", a declarat Stefano Pioli.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!