"A fost o greșeală că a anunțat că pleacă". Rădoi, criticat de un fost coleg pentru gestionarea situației de la națională

Mirel Radoi Florin Lovin Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 18:07
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 18:13

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la echipa națională după meciul cu Armenia și a refăcut anunțul la încheiera meciurilor din preliminarii.

Florin Lovin, fost coleg cu Rădoi la Steaua, a analizat decizia acestuia și felul în care a anunțat-o, explicând că nu a fost potrivit felul în care a gestionat situația. 

"Mă așteptam să batem Islanda și a fost testul de maturitate al nostru, era împotriva unui adversar în criză profundă, dar era și cu încărcătură foarte mare și trebuiau să dovedească că pot face față.

Nu au reușit și acum am pierdut iar câțiva ani. Pentru că, dacă mergeai la un baraj, totuși, aveai altă expunere, chiar dacă îl pierdeai. Așa, am mai săpat un metru la groapa în care ne scufundăm și nu mai scoatem capul deloc.

"A fost o greșeală că a anunțat că pleacă"
 

Era bine să continue Mirel, dar ca antrenor, rezultatele vorbesc. Dar eu îl știu pe Mirel ambițios și corect și probabil că a simțit că nu mai putea face rezultate. A fost o greșeală că a anunțat că pleacă, nu trebuia să facă asta, trebuia să aștepte astea două meciuri.

Scopul lui a fost probabi să impulsioneze jucătorii, care să-l facă cumva pe el să se răzgândească prin rezultate. Dar eu am știut că, din momentul în care a spus public, el nu se mai răzgândește", a declarat Florin Lovin, la DigiSport Special.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!