"Nu a fost ceva sincer cu Hagi". Cum a ajuns Burleanu să îl ia în considerate pe Răzvan Lucescu pentru națională

Gica Hagi Florin Lovin Razvan Lucescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 18:45
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 18:52

După plecarea lui Mirel Rădoi, oficialii FRF sunt în căutarea unui nou selecționer pentru echipa națională. 

Răzvan Burleanu a discutat cu Gică Hagi și cu Răzvan Lucescu pentru preluarea funcției de antrenor al echipei naționale, însă cei doi au refuzat oferta venită din partea FRF.

Florin Lovin a mărturisit că nu crede că discuția dintre Burleanu și Hagi a fost una serioasă, iar la Răzvan Lucescu s-a ajuns după o întâlnire avută înainte cu Mircea Lucescu. 

"Sunt convins că se știa că Hagi va refuza dinainte de a-l contacta. Burleanu doar a vrut să ia pulsul, să aibă o discuție cu Hagi, dar era convins că nu va accepta. Cu Răzvan Lucescu... Burleanu a fost și la Mircea Lucescu și a avut o întâlnire cu el, din ce știu eu. Probabil Mircea i-a spus că a obosit și că are nevoie de un suflu tânăr... și acesta ar fi Răzvan. Așa am văzut eu lucrurile din afară. 

Nu a fost ceva sincer cu Gheorghe Hagi, să îi pună un proiect pe masă și să-i zică: 'Uite, faci tot ce vrei! Vino! Îți încredințăm proiectul echipa națională, hai să-i dăm drumul la treabă'. Dacă s-a întâmplat așa și Răzvan Burleanu a crezut cu toată ființa lui că Răzvan Burleanu e soluția pentru națională, este de admirat. E foarte greu să sperăm la ceva. Antrenorul la echipa națională, oricine va fi el, nu are cum să facă mai mult decât ce au făcut ceilalți înainte. Nu ai materie primă, jucătorii noștri în momentul cheie clachează. Sumtem vai mama noastră și noi vrem la mondiale.", a declarat Florin Lovin la DigiSport Special. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!