Florin Raducioiu redknapp West Ham United Fotbal extern Florin Răducioiu dă cărțile pe față! Ce spune de stadiul în care a ajuns fotbalul românesc

Redknapp, dezvăluiri despre Răducioiu. Cât valora ceasul pe care-l purta românul în perioada în care juca la West Ham United

Florin Răducioiu (51 de ani) nu a prea fost pe placul lui Harry Redknapp. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:03

Florin Răducioiu, unul dintre cei mai valoroși foști atacanți români, a jucat și în Premier League, pentru West Ham United, în sezonul 1996-1997. A evoluat în 11 partide și a înscris două goluri. 

Antrenorul din acea perioadă a formației engleze, Harry Redknapp, a povestit în presa britanică o serie de impresii cu care a rămas după ce a colaborat cu fotbalistul școlit la Dinamo, la grupa lui Gheorghe Timar.

  • Florin Răducioiu dă cărțile pe față! Ce spune de stadiul în care a ajuns fotbalul românesc

Redknapp susține că Răducioiu avea calități senzaționale pentru un număr 9, însă în cariera sa survenise deja începutul picajului. Românul era împrumutat de Espanyol, după ce jucase la AC Milan.

Redknapp: "Răducioiu nici nu voia să audă de pregătire fizică"

„Am lucrat două ore cu Răducioiu în prima zi de antrenamente şi trebuie să recunosc că am fost impresionat. Era un finalizator de calitate şi părea că va fi un transfer de succes. Dar când am ajuns la pregătirea fizică, nici nu voia să audă.

Nu suporta să fie atacat prin alunecare. Julian Dicks de-abia aştepta să intra la el să vadă din ce stofă e făcut, dar Răducioiu a spus foarte clar că nu îl interesează astfel de provocări. În primele două meciuri de pregătire, Răducioiu nu a făcut decât să se plângă de tratamentul primit din partea adversarilor", a spus Redknapp.

Fostul antrenor al atacantului român a rămas și acum cu o amintire puternică și scoate în evidență un accesoriu purtat de Răducioiu, pe vremea în care activa în Premier League.

"Nu mă pune să explic cum un fost jucător de clasă a devenit brusc o amintire, dar ceva i s-a întâmplat şi s-a pierdut cu totul. Era obişnuit să stea la coadă trei ore, în Bucureşti, pentru o bucată de pâine şi, brusc, purta un ceas de 28.000 de lire sterline. Probabil că această trecere a fost prea mult pentru el”, a povestit Redknapp, potrivit sportbible.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!