Italia

Suferinta din spatele perfectiunii: "Am avut atacuri de panica, nimic in viata nu mai avea sens. Toti intrebau de Buffon, nimeni nu voia sa stie de Gianluigi"

Gianluigi Buffon a vorbit pentru prima data despre suferinta pe care a indurat-o in afara terenului, intr-un moment extrem de bun al carierei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 08:18
Data actualizarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 08:35

Pe teren, perfectiune, in afara jocului, un om cu o gramada de spaime. Gianluigi Buffon si-a deschis sufletul intr-un interviu pentru Vanity Fair si a vorbit despre momentele critice ale vietii lui.

Buffon spune ca a suferit de depresie si atacuri de panica si a avut o perioada in care nimic in viata nu mai avea sens. Asta desi, din exterior, Buffon parea imaginea perfectiunii.

"Pentru cateva luni, nimic nu a mai avut sens in viata mea, toata lumea intreba de Buffon, dar nimeni nu voia sa stie de Gianluigi. A fost o perioada foarte grea."

"Aveam 25 de ani, eram intr-un moment foarte bun al carierei... Intr-o zi m-am dus la Ivano Bordon, antrenorul de portari, si i-am zis <<Spune-i lui Chimenti sa se pregateasca, nu pot sa joc azi>>. Suferisem un atac de panica."

Buffon spune ca a reusit sa treaca peste momentele dificile: "Mi-am dat seama ca am de ales intre a ma da batut si a lupta cu slabiciunile mele. Nu mi-a fost niciodata frica sa imi arat emotiile, sa plang, sunt lucruri de care nimeni nu ar mai trebui sa se ascunda. Sa nu ne mai fie rusine de asta."

La 40 de ani, Buffon apara poarta lui PSG si nu are de gand sa se lase. Buffon spune ca ar vrea sa isi prelungeasca intelegerea, care expira in vara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies