Italia

Antrenorul care "l-a crescut" pe Cristiano Ronaldo da un VERDICT DUR! "Juventus nu va castiga Champions League cu portughezul"

Un fost antrenor al lui Cristiano Ronaldo a explicat de ce Juventus nu va castiga Liga Campionilor cu starul portughez. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 19:12
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 19:18

Ladislau Boloni l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo atunci cand starul portughez avea 16 ani. Tehnicianul a vorbit despre transferul fotbalistului la Juventus. 

Romanul a afirmat ca italienii nu ar trebui creada ca odata cu venirea portughezului vor castiga Champions League. 

"Nu cred ca Juventus va castiga Liga Campionilor acum ca l-au luat pe Ronaldo. Pentru asta, ai nevoie de o echipa in jurul tau. Nu uitati ca valoarea lui Ronaldo este indiscutabila, dar el n-a castigat Liga de unul singur la Real Madrid", a spus Boloni potrivit Digi Sport. 

"In general, miscarile pe care le face Cristiano Ronaldo sunt foarte bune. Ramane de vazut daca decizia lui este buna sau nu. Pentru cei din jurul lui, pentru cei care-l iubesc, pentru cei care-l respecta. Cei de la Real trebuie sa-i multumeasca de o mie de ori pentru ce le-a oferit", a conchis fostul selectioner al Romaniei. 

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus Torino in schimbul sumei de 100 milioane de euro si pentru un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon pana in 2022.

Modifică setările cookies