Juventus nu a fost prima optiune! DOUA cluburi l-au refuzat pe Cristiano Ronaldo! De ce a fost DISPERAT sa plece de la Real
Miercuri 11 Iulie 2018, 17:06

Juventus nu a fost prima optiune! DOUA cluburi l-au refuzat pe Cristiano Ronaldo! De ce a fost DISPERAT sa plece de la Real

Cristiano Ronaldo a lasat-o pe Real Madrid dupa 9 ani pentru Juventus Torino. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Cristiano Ronaldo a decis sa plece de la Real Madrid, intr-o mutare ce a surprins intreaga planeta.

Jurnalistul spaniol Guillem Balague a declarat la BBC ca Ronaldo a decis sa plece de la Real Madrid pentru a avea "o relatie mai buna cu seful", referindu-se probabil la Florentino Perez, cel care nu a fost de acord sa-i mareasca salariul. Italienii il platesc cu 30 de milioane de euro pe an plus bonusuri!

Dar Juventus nu a fost prima optiune a lui Ronaldo. Tot Balague sustine ca agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, l-a propus pe clientul sau la Manchester United si PSG, iar acestea au refuzat. United il considera prea batran, in timp ce PSG l-a luat pe Neymar cu 222 de milioane de euro vara trecuta si nu intentioneaza sa-l cedeze la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a acceptat astfel oferta de la Juventus, care il va prezenta luni intr-un show grandios pe Juventus Stadium.
 Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis