Ar putea sa opreasca dominatia lui Ronaldo, dar nu-i pasa! "Vreau Cupa Mondiala! Vreau sa dorm cu trofeul in pat!"
Miercuri 11 Iulie 2018, 17:17

Ar putea sa opreasca dominatia lui Ronaldo, dar nu-i pasa! "Vreau Cupa Mondiala! Vreau sa dorm cu trofeul in pat!"

Are sanse sa opreasca dominatia lui Cristiano Ronaldo, dar nu-l intereseaza.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Kylian Mbappe a oferit un raspuns incredibil atunci cand a fost intrebat daca-si doreste sa castige Balonul de Aur si sa-i detroneze pe Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, cei care in ultimii 10 ani au pus stapanire pe acest trofeu. 

Francezul a fost nominalizat drept cel care l-ar putea bate pe Cristiano Ronaldo in cursa din acest an pentru cucerirea Balonului de Aur, dupa o evolutie fantastica la Cupa Mondiala din Rusia. 

"Nu mi-ar putea pasa mai putin de atat despre acest lucru. Vreau Cupa Mondiala! Vreau sa dorm cu trofeul in pat!", a fost replica lui Mbappe. 

Francezul de 19 ani a intrat in atentia lumii intregi dupa performanta extraordinara din meciul impotriva Argentinei de la Cupa Mondiala, cand a marcat de doua ori si a fost desemnat jucatorul partidei. Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis