"L-am luat pe Cristiano Ronaldo, acum e randul lui Messi! Nu e o gluma!" Anuntul facut de o LEGENDA a lui Juventus

"L-am luat pe Cristiano Ronaldo, acum e randul lui Messi! Nu e o gluma!" Anuntul facut de o LEGENDA a lui Juventus

Cristiano Ronaldo va fi prezentat luni de catre Juventus Torino.

Juventus Torino a dat marea lovitura in aceasta vara. A reusit sa-l transfere pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid iar efectele acestui transfer s-au resimtit in ceea ce priveste cotatia la Bursa. Acest lucru ar putea sa-i determine pe cei de la Juventus sa mai incerce o nebunie: aducerea lui Messi!

Cel putin asta crede Ciro Ferrara, unul dintre fostii mari fundasi ai lui Juventus. "Cristiano Ronaldo a ales-o pe Juventus si acest lucru este special pentru fotbalul italian" le-a spus Ferrara celor de la Corriere di Torino.

"Acum il asteptam pe Messi si nu este o gluma! Transferul lui Ronaldo este exceptional din toate punctele de vedere. E adevarat ca nu mai este tanar, dar el este atent la toate detaliile si se antreneaza tot timpul. Este clar ca principalul obiectiv al lui Juventus este sa castige Champions League. Cu aceasta lovitura Juventus a intrat in primele 5 puteri din lumea fotbalului pentru ca a adus cel mai bun jucator.

Nimeni nu se astepta insa cred ca afacerea era in lucru de ceva timp. Cred ca plecarea lui Zidane si ramanerea lui Allegri la Juventus arata asta. Cred ca amandoi stiau ce se va intampla" a mai spus Ferrara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies