gattuso Italia Napoli Serie A Italia

Afectiunea de care sufera Gattuso! "Voi reveni si voi fi si mai frumos decat inainte!" Antrenorul lui Napoli a aparut la ultimele meciuri cu o infatisare de pirat

Gennaro Gattuso a aparut la ultimele meciuri din Italia cu un bandaj la ochiul drept. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 09:56
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 10:32

Mirecuri, Napoli a remizat cu Torino, scor 1-1, iar antrenorul echipei a vorbit despre problema pe care o are.

"De o luna incoace tot apar zvonuri ca sunt pe moarte, dar nu va faceti griji, nu mor! Sufar de o maladie auto-imuna, myasthenia. Sa vad dublu este foarte dificil si n-am fost eu in ultima luna. Cred ca si elevii mei au avut de suferit din cauza asta.

Trebuie ca jucatorii sa fie pregatiti, chiar daca eu, cu problema mea la ochi, am de suferit. Este a treia oara cand aceasta boala m-a lovit in ultimii 10 ani, dar va trece, ochiul meu isi va reveni si voi fi si mai frumos decat inainte. M-am chinuit mult, acum sunt un pic mai bine, dar a fost foarte obositor sa vad dublu. Numai un nebun ca mine ar putea sa mearga mai departe.", a spus Gattuso.

Maladia auto-imuna, Myasthenia gravis, afecteaza muschii extraoculari, mai exact pe cei care controleaza miscarea ochilor si a pleoapelor. Oamenii care sufera de aceasta boala pot vedea dublu, iar pleoapele ochilor ar putea sta inchise. 

Modifică setările cookies