"A fost o saptamana DUREROASA cu el!" Noi dezvaluiri din trecutul amoros al lui Cristiano Ronaldo
Vineri 12 Octombrie 2018, 16:27

"A fost o saptamana DUREROASA cu el!" Noi dezvaluiri din trecutul amoros al lui Cristiano Ronaldo

Acuzatiile de viol aduse lui Ronaldo au deschis usa catre dezvaluri incindiare din viata portughezului. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul AZI IN DIRECT la ProTV si PRO X in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Cristiano Ronaldo a acuzat de viol in SUA, iar atacantul lui Juventus risca sa isi petreaca restul zilelor la inchisoare, daca se dovedeste ca acuzatiile sunt adevarate.

Mai multe femei care au trecut prin patul portughezului au decis acum sa vorbeasca despre momentele petrecute alaturi de jucator. Unele i-au luat apararea, altele il acuza de comportament violent.

"Am petrecut o saptamana cu Ronaldo. A fost o saptamana dureroasa. Dar totul a fost consensual", spune Miss Bum Bum, Andressa Urach.

Aventura ei cu Ronaldo s-a incheiat urat. Femeia spune ca a fost victima unor hartuiri online si a primit mesaje de amenintare dupa ce a dezvaluit ca a trecut prin patul lui Ronaldo. Ea a incercat chiar sa-l dea in judecata pe portughez, insa nu a putut sa aduca dovezi ca Ronaldo ar fi sursa amenintarilor. "Nu am putut sa ies din casa si nu puteam nici sa mananc. Au incercat sa-mi distruga viata", spune tanara din Brazilia. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cod Portocaliu de ninsori şi viscol. 11.000 de forțe de ordine mobilizate