Rapid CSM Bucuresti EHF Champions League Ikast Handbold Liga Campionilor la Handbal Feminin Handbal

FOTO Rapid București - Ikast Handbold 27-35! Al doilea eșec pentru giuleștence în EHF Champions League

Mmeciul dintre Rapid București și Ikast Handbold din Liga Campionilor la handbal feminin a fost LIVE TEXT pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 18:29
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 18:31

Rapid București - Ikast Handbold 27-35

  • FINAL! Rapid - Ikast s-a încheiat 27-35

Min. 53 Rapid București - Ikast Handbold 23-29: Cu șapte minute înainte de finalul meciului, fetele lui Montes se află la șase goluri diferență. Șanse minime penru rapidiste de a reveni în meci.

Min. 41 Rapid București - Ikast Handbold 15-22: Lara Gonzalez aruncă perfect și înscrie, după un contraatac fulger. Giuleștencele ajung la șase goluri în spatele formației din Danemarca. 

Min. 37 Rapid București - Ikast Handbold 13-21:  Eliza Buceschi e faultată. Șapte metri pentru giuleștence. Sorina Grozav aruncă extrem de slab și irosește o ocazie imensă pentru rapidiste de a se apropia de echipa daneză. Totuși, e un început excelent pentru trupa lui David Ginesta Montes care face forcing.

Min. 31 Rapid București - Ikast Handbold 11-20: Partea a doua începe acum. Giuleștencele au de muncă în repriza secundă.

Min. 30 Rapid București - Ikast Handbold 11-20: Pauză! Nouă goluri diferență la capătul primelor 30 de minute între echipa din Giulești și formația daneză.

Min. 20 Rapid București - Ikast Handbold 7-14: Anihoa Hernandez țâsnește spre jumătatea adversă, ajunge singură cu portarul și aruncă cu boltă.

Min. 14 Rapid București - Ikast Handbold 5-10: Giuleștencele beneficiază de o aruncare de la șapte metri. Sorina Grozav aruncă la vinclu și rapidistele par că și-au mai revenit.

Min. 13 Rapid București - Ikast Handbold 4-10: Andela Janjusevic aruncă puternic și micșorează din diferență. Rapid rămâne în atac și începe să creeze dificultăți în apărarea adversă.

Min. 12 Rapid București - Ikast Handbold 3-10: Start stângaci pentru elevele lui Montes. Daneze încep mult mai bine partida din EHF Champions League. 

Min. 6 Rapid București - Ikast Handbold 0-4: Timeout pentru giuleștence. David Ginesta Montes își cheamă jucătoarele și dă indicații, după ce adversarele conduc detașat startul meciului.

Min. 1 Rapid București - Ikast Handbold 0-0: A început meciul!


știre inițială

Rapid București - Ikast Handbold, meci din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, este LIVE TEXT pe Sport.ro începând cu ora 17:00.

Meciul se dispută în Sala Polivalentă din București, iar giuleștencele au până acum un eșec și o victorie în grupele EHF Champions League.

Rapid are o victorie și un eșec în primele două meciuri din Champions League

După 28-30 în deplasare cu Esbjerg, Rapid a obținut o victorie dramatică pe teren propriu, 26-25 cu Zaglebie, după un gol înscris în ultimele secunde ale meciului!

Sâmbătă, campioana CSM București a fost învinsă în grupele CL, 23-27 cu Gyor.

Foto: Handbal Rapid București

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!