Prima schimbare in handbalul romanesc dupa ce Alexandru Dedu a devenit seful la Federatie. Tadici ar putea pleca de la nationala, Vestergaard e dorit in locul lui

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 19:21

	Prima schimbare in handbalul romanesc dupa ce Alexandru Dedu a devenit seful la Federatie. Tadici ar putea pleca de la nationala, Vestergaard e dorit in locul lui

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Prosport anunta ca selectionerul Romaniei, Gheorghe Tadici, se va retrage de la nationala. Tadici era unul dintre sustinatoriil lui Cristian Gatu, fostul presedinte al FRH.

Tadici nu a confirmat informatia insa declaratia de dupa alegerile de ieri ca aceasta varianta este posibila: "Oricând sunt dispus să accept o variantă mai bună pentru echipa naţională, chiar dacă am contract până în 2016. Trebuie să se ştie însă că în decursul ultimelor 18 luni am făcut o muncă voluntară. Am primit doar 15% din contract, dorinţa mea cea mare a fost şi este de a califica echipa pentru a treia oară la o ediţie a Jocurilor Olimpice. Partea materială nu a contat foarte mult. Am o linişte interioară totală, aştept să văd care este strategia federaţiei"

In locul lui Tadici, daca acesta se va retrage de la nationala, ar putea sa vina Jakob Vestergaard. Danezul va veni vineri in Romania la invitatia celor de la CSM Bucuresti, iar noii conducatori ai Federatiei vor sa profite si sa-i faca o oferta pentru preluarea nationalei.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies