VIDEO Imagini incredibile în Macedonia de Nord! Mai mult de 7000 de fani au creat o atmosferă spectaculoasă la ultimul meci al legendei Kiril Lazarov

macedonia de nord Campionatul Mondial de Handbal Kiril Lazarov Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 21:26
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 21:54

Macedonia de Nord și Cehia au fost adversare în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de Handbal din 2023.

În meciul tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 24-24, iar calificarea s-a jucat în partida care s-a disputat în Macedonia de Nord.

În Arena Boris Trajkovski din Skopje, peste 7000 de fani au asistat la confruntarea care s-a încheiat cu victoria favoriților, scor 27-25.

Meciul a avut o însemnătate aparte, ținând cont că a fost ultimul jucat de Kiril Lazarov pentru echipa națională a Macedoniei de Nord. 

Legendarul handbalist ajuns la 41 de ani deține recordul celor mai multe goluri marcate la o ediție de Campionat Mondial, 92 și este cel mai bun marcator din toate timpurile din Liga Campionilor, cu peste 1300 de reușite. 

După retragerea ca jucător, Kiril Lazarov rămâne în postura de selecționer, urmând să ducă naționala la cea de-a noua participare la un turneu final mondial, cel mai bun rezultat fiind locul nouă la ediția din 2015.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!