Rapid handbal Oana Manea Handbal

GALERIE FOTO Handbalistele de la Rapid, pictorial inedit de Crăciun. Anunțul făcut de Oana Manea

Oana Manea, una dintre cele mai bune handbaliste tricolore din ultimii 20 de ani, a anunțat că va spune adio carierei din vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 11:38
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 11:48

Ocupantele primului loc în competiția internă de handbal au avut parte de un altfel de teambuilding: o ședință foto într-un decor de Crăciun.

Sunt cele mai bune în acest moment în campionatul românesc de handbal, dar pot fi lejer și modele. Jucătoarele de la Rapid s-au relaxat câteva ore la un shooting inedit și au demonstrat că au talent și în fața aparatului de fotografiat.

„A fost foarte frumos, ne-am destins un pic, am glumit...Am avut săptămâni grele, cu multe antrenamente și ne-a prins bine acest fel de teambuilding. Ne-am aranjat, ne-am machiat, ne dorim să arătăm bine, să fim doamne, pentru că mereu suntem în echipament, pe teren, transpirate și lumea ne vede doar așa...”, a declarat Oana Manea-Lefter, potrivit Sports Net.

Oana Manea anunță că nu va mai continua din sezonul viitor

Dezinhibate și puse pe glume, rapidistele și membrii staff-ului tehnic s-au amuzat teribil folosind toate accesoriile din dotare, specifice sărbătorilor de iarnă și au mărturisit că ar repeta oricând experiența. Fiind în preajma Crăciunului, fetele și-au pus și dorințe, iar cele sportive au mers, cum era de așteptat, către finalul campionatului.

Cea mai experimentată jucătoare a liderului, Oana Manea - Lefter, a anunțat că nu va mai continua din vară.

„Rapid cu siguranță va fi în cupele europene, acesta este ultimul an pentru mine, mă voi opri definitiv de această dată, la vară. Mi-aș dori să terminăm pe primul loc, să ieșim campioane!”, a spus Oana Manea-Lefter, handbalistă CS Rapid București. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!