Handbal

HANDBAL FEMININ ROMANIA | "Neagu NEAGA gravitatia!" Faza GENIALA reusita de "Messi" contra Norvegiei. VIDEO

EHF a remarcat un gol superb marcat de Cristina Neagu contra Norvegiei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018, 13:49
Data actualizarii: Joi 06 Decembrie 2018, 14:10

Romania a invins Norvegia pentru prima data la un turneu final, iar fetele lui Martin Ambros isi confirma statutul de favorite la EHF EURO din Franta.

Neagu a fost din nou in forma, dupa ce a devenit cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene.

"Neagu neaga gravitatia", titreaza EHF la o reusita superba la care "Messi din handbal" s-a ridicat peste apararea adversa si a trimis mingea direct in vinclu!


TRASEU NATIONALA HANDBAL FEMININ LA EHF EURO

Romania s-a calificat in grupele principale cu punctaj maxim, iar o victorie cu Ungaria ii aduce calificarea in semifinale!

In acest caz, Romania ar face sase puncte, doar victorii ale Spaniei contra Norvegiei, Germaniei si a Romaniei putand scoate nationala noastra din calcule. In aceste conditii, Romania si Spania ar face sase puncte, iar departajarea s-ar face la meciuri directe, Spania avand avantaj in aceste conditii. Totusi, e greu de crezut ca echipa iberica, formatie care pleaca cu zero puncte in grupa principala, poate reusi trei victorii, astfel ca o victorie contra Ungariei ne-ar aduce, aproape sigur, in semifinale.

Primul meci, e insa, contra Olandei, pe 9 decembrie. Staff-ul nationalei era multumit la finalul meciului cu Norvegia, dar si temator, avand in vedere modul in care poate reactiona nationala noastra la o astfel de pauza lunga. Deocamdata, Romania a evoluat excelent, iar din acest motiv, o pauza nu era chiar neaparat necesara. Totusi, o victorie contra Olandei, cealalta echipa care are 4 puncte in grupa principala, ar rezolva in mare masura situatia in grupa, Romania putand pierde celelalte partide, contra Spaniei si Ungariei, fara a-si periclita situatia in clasament.

Cert e doar ca dupa trei meciuri, Romania si Olanda sunt singurele echipe cu parcurs 100%, iar acest lucru ne ajuta enorm in fazele superioare ale competitiei.

Programul Grupei Principale II (Nancy)

Vineri, 7 decembrie
19:00 Spania - Germania
22:00 Ungaria - Norvegia

Duminica, 9 decembrie
19:00 Ungaria - Germania
22:00 Olanda - Romania

Marti, 11 decembrie
19:00 Spania - Romania
22:00 Olanda - Norvegia

Miercuri, 12 decembrie
15:45 Spania – Norvegia
19:00 Ungaria - Romania
22:00 Olanda – Germania


Clasament :

1. Romania 4p (+13)
2. Olanda 4p (+4)
3. Ungaria 2p (+3)
4. Germania 2p (-4)
5. Spania 0p (-7)
6. Norvegia 0p (-9)

Modifică setările cookies