ROMANIA - RUSIA EHF EURO | Paris, pamant romanesc! la 6 luni de la performanta Simonei Halep, romanii au dominat din nou capitala Frantei!

Romania - Rusia EHF EURO HANDBAL FEMININ ROMANIA ROMANIA - RUSIA HANDBAL FEMININ Rusia Handbal ROMANIA - RUSIA EHF EURO | Paris, pamant romanesc! la 6 luni de la performanta Simonei Halep, romanii au dominat din nou capitala Frantei!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2018, 19:10
Data actualizarii: Vineri 14 Decembrie 2018, 19:12

Urmareste aici Romania - Rusia, semifinala EHF EURO 2018! 

Romancele se simt cel mai bine la Paris! La jumatate de an de la performanta uriasa Simonei Halep, castigatoare la Roland Garros cu cateva mii de romani in tribuna, nationala de handbal feminin a avut parte de sustinere masiva in capitala Frantei, in semifinala EHF EURO cu Rusia.

Romanii au cantat imnul si au arborat un steag imens inaintea partidei. Tot suporterii romani au impins nationala lui Ambros Martin de la spate in absenta Cristinei Neagu, cea mai buna jucatoare din lume.

  • ROMANIA - RUSIA EHF EURO | Paris, pamant romanesc! la 6 luni de la performanta Simonei Halep, romanii au dominat din nou capitala Frantei!

Romania a condus la trei goluri diferenta, insa rusoaicele au profitat de o eliminare pe final de repriza si au intrat cu avantaj de un gol la cabine.Urmareste aici Romania - Rusia, semifinala EHF EURO 2018! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!