FOTO ȘI VIDEO Dinamo, meci de foc în EHF European League. Când și unde se joacă înfruntarea cu Chambery 

Dinamo Handbal Xavi Pascual Handbal
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 15:33
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 15:31

Campioana României la handbal masculin va întâlni formația Chambery Savoie Mont Blanc Handball, echipă ce a cedat în prima etapă, greu, în deplasarea de la Fuchse Berlin (22-24).

Campioana României la handbal, Dinamo București, a plecat în Franța pentru meciul cu Chambery Savoie Mont Blanc, din EHF European League, programat marți, 24 octombrie, de la ora 21:45

Echipa masculină de handbal Dinamo București va disputa pe 24 octombrie, în deplasare, cel de-al doilea joc din Grupa G a EHF European League. Partida va începe la 21:45, ora României.

Dinamo a debutat perfect în EHF European League

După debutul strălucitor din EHF European League, scor 52-24 cu HC Izvidac, campioana Bosniei Herțegovina, meci disputat pe 17 octombrie la București, echipa masculină de handbal Dinamo a plecat astăzi în Franța, pentru cel de-al doilea joc din Grupa G a competiției. Campioana României va întâlni Chambery Savoie Mont Blanc Handball, formație ce a cedat în prima etapă, greu, în deplasarea de la Fuchse Berlin (22-24).

Xavier Pascual: ”Este un joc important. Vom întâlni o echipă care a jucat foarte bine la Berlin, săptămâna trecută. Este adevărat că au avut câțiva jucători accidentați la începutul sezonului, dar acum jucătorii s-au recuperat. Ne așteptăm la un joc dificil, pentru că echipa franceză are multe soluții. Se poate apăra 6-0 sau 5-1, poate schimba strategia oricând”.

  • Dinamo va ajunge la Chambery după ce va ateriza la Lyon, via Belgrad. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!