Miercuri 09 Ianuarie 2019, 11:29

Cristina Neagu se va opera astazi la genunchi. Mesajul handbalistei pentru fani


	Cristina Neagu se va opera astazi la genunchi. Mesajul handbalistei pentru fani

Handbalista va fi operata la clinica celebrului chirug Martens din Antwerp.

Desi a avut mai multe variante pentru locul operatiei, printre care SUA, Israel, Turcia si Romania, Cristina Neagu a ales sa se opereze in Belgia, la clinica renumitului profesor Marc Martens. Ajuns la 78 de ani, acesta nu mai efectueaza personal interventii chirurgicale, dar coordoneaza o echipa de specialisti intr-una dintre cele mai scumpe si mai apreciate clinici de recuperare sportiva din lume. Neagu, care va lipsi de pe teren cel putin 6 luni, a suferit o ruptura de ligamente incrucisate la genunchiului drept, in timpul meciului Romania - Ungaria de la Campionatul European gazduit de Franta la sfarsitul anului 2018.

Ea nu e la prima accidentare grava. In 2011, pe cand era legitimata la Oltchim Rm. Valcea, handbalista s-a operat la umarul drept in SUA, suferind o complicata reconstructie regenerativa a cartilajului si trebuind sa stea 1 an si 7 luni departe de teren. In 2013, in primul sezon la Buducnost, ea a fost diagnosticata cu ruptura de ligamente incrucisate si menisc extern la genunchiul stang, dupa o accidentare suferita in timpul unui antrenament, si a fost operata la aceeasi clinica belgiana, stand pe tusa 6 luni.

"Dragilor, astazi plec in Belgia iar maine are loc operatia la genunchi! Sa imi tineti pumnii! #CN8 #unstoppable #iwillbeback", a postat optimista Cristina, ieri, pe retelele de socializare, alaturi de o fotografie facuta in avionul care o ducea in Belgia.

Citeste si:

Cristina Neagu

România, în pragul unei epidemii de gripă. Bilanţul negru al deceselor a ajuns la 18