Cristina Neagu Echipa Nationala de Handbal Handbal Handbal

VIDEO EXCLUSIV Cristina Neagu, bornă istorică în tricoul României! Interul stânga a realizat o nouă performanță uriașă

Naționala României participă în aceste zile la Trofeul Carpați, competiție la care vor fi prezente și reprezentativele Serbiei, Spaniei şi Austriei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 20:47
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:25

Turneul Trofeul Carpaţi se dispută în perioada 29 septembrie - 2 octombrie, la Bistriţa-Năsăud.

Competiția a debutat cu meciul dintre Serbia și Spania, care a avut un rezultat surprinzător, încheindu-se cu victoria sârboaicelor, scor 30-28.

În cea de-a doua partidă a zilei s-au întâlnit România și Austria, duel ce i-a oferit ocazia Cristinei Neagu să atingă o bornă istorică în tricoul naționalei României.

Handbalista cu patru titluri de cea mai bună jucătoare din lume a marcat golul cu numărul 900 în tricoul naționalei în prima repriză a meciului cu Austria. La pauză a fost 16-15 pentru tricolore.

VIDEO Cristina Neagu, golul 900 la națională
 

Trei zile de handbal adevărat la Bistrița

Naţionalele de handbal feminin ale României, Serbia, Spaniei şi Austriei se înfruntă de joi şi până sâmbătă, la Trofeul Carpaţi, găzduit de Bistriţa.

După meciurile de astăzi, ale căror rezultate le puteți vedea aici, sunt programate, vineri, următoarele partide: Austria - Spania (17.30) şi România - Serbia (20.00), iar în ultima zi a Trofeului Carpaţi vor avea loc meciurile dintre Serbia - Austria (17.30) şi România - Spania (20.00).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies