Antrenorul Iuliei Dumanska a murit dupa victoria cu Lokomotiva Zagreb! Ce s-a intamplat cu Saracevic 

Podravka iulia dumanska Zlatko Saracevic Handbal BREAKING NEWS! Antrenorul Iuliei Dumanska a murit dupa victoria cu Lokomotiva Zagreb! Ce s-a intamplat cu Saracevic
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Februarie 2021, 10:40
Data actualizarii: Luni 22 Februarie 2021, 16:14

Zlatko Saracevic (60 ani) a murit dupa derby-ul cu Lokomotiva Zagreb! 

Vestea a venit ca un soc pentru lumea handbalului. Podravka s-a impus in meciul cu Lokomotiva Zagreb, 32-29, insa bucuria nu a tinut mult! 

Fostul mare international al Iugoslaviei, Zlatko Saracevic a decedat, dupa ce a suferit un infarct in masina. Presa locala anunta ca antrenorul avea o stare buna dupa victorie, insa dupa ce a plecat i s-a facut rau. 

Alaturi de el, in masina, se afla antrenorul de portari al echipei, care a sunat imediat la urgente. Saracevic a fost dus la Spitalul din Koprivnica, acolo unde i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, insa fara rezultat!

Saracevic este o legenda a handbalului din Croatia, dupa ce a castigat aurul la Jocurile Olimpice de la Atalanta din 1996 alaturi de echipa Croatiei. In 1986 a cucerit medalia de aur alaturi de nationala Iugoslaviei la Campionatul Mondial din Elvetia, iar in 1988 a luat si medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul. 

In 1994 a obtinut medalia de bronz la Campionatul European, alaturi de Croatia, iar un an mai tarziu a cucerit si medalia de argint la Campionatul Mondial. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!