"Il driblai de trei ori si, capatanosul, era si a patra oara". Cine e adversarul care i-a creat cele mai mari probleme lui Gica Craioveanu

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Aprilie 2021, 12:25
Data actualizarii: Sambata 10 Aprilie 2021, 12:39

Gica Craioveanu a fost invitatul Geaninei Ilies pentru un interviu senzational din seria "Hai sa fim Super!".

Gica Craioveanu a povestit mai multe intamplari din timpul petrecut in Spania, iar una dintre dezvaluiri a avut legatura cu adversarul care i-a creat cele mai multe probleme cand juca in Primera Division.

"Cel mai nesuferit era Puyol. Il driblai de trei ori si, capatanosul, era si a patra oara. Sa-l mai driblez inca o data! 'Bai, dar tu nu obosesti?'. Avea caracterul acela frumos, era foarte foarte greu de depasit. A avut o cariera uriasa... campion european, campion mondial. Chiar il certam, ii ziceam 'bai pustiule, mai stai si tu!'. Te ambitioneaza, dar cred ca si pe el il ambitiona. El a ajuns un foarte bun fotbalist deoarece avea un caracter de luptator, de invingator. El asa talent cu mingiuta... il cam musca mingiuta, dar era bun, era bun", a povestit Gica Craioveanu.

Citeste si: Nici Hagi, nici Dobrin! Pe cine considera Gica Craioveanu cel mai bun fotbalist roman: "Era un artist al balonului"

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile spuse de Gica Craioveanu!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!