Achizitiile de 2 milioane ale Stelei, CONTESTATE vehement: "Se puteau gasi alte variante, Steaua avea nevoie de altceva!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 19:20

	Achizitiile de 2 milioane ale Stelei, CONTESTATE vehement: "Se puteau gasi alte variante, Steaua avea nevoie de altceva!"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Anghel Iordanescu, fostul mare antrenor al Stelei si al echipei nationale, a vorbit despre ultimele achizitii ale campioanei, declarandu-se rezervat in privinta sanselor de reusita ale lui Varela si Kapetanos.

"Steaua avea nevoie de intariri, dar cred ca, poate sunt subiectiv, a facut bine ca a luat in mijlocas central roman, insa mai putin bine ca a luat un fundas si un atacant strain.

Mie imi place Neagu, cred ca este un jucator care va putea creste. Trebuie insa ajutat.

Varela, personal as fi preferat un jucator roman, unul tanar care sa creasca, asa cum a fost Chiriches. Cred ca se puteau gasi alte variante in Romania, poate ca Marc era un jucator interesant.

Pe Kapetanos l-am apreciat mereu si am spus ca este un marcator desavarsit, un jucator de careu care poate scoate un gol din nimic. Imi este ca s-a intors cam tarziu. Eu l-am regretat cand a plecat de la Steaua si am spus ca a fost o greseala, dar acum nu sunt convins ca trebuia sa vina inapoi.

Nu am statistica cu realizarile lui, e adevarat ca a avut si probleme de sanatate, dar nu a mai performat in ultimul timp. Nu stiu daca in momentul de fata este solutia pe care Steaua o asteapta.

Wesley poate ca era un jucator care putea sa fie mult mai folositor. Putea sa inceapa o actiune de unul singur si sa marcheze, o baga in poarta", a spus Anghel Iordanescu la Digisport.

Care este cel mai bun transfer al Stelei in aceasta vara? (2696 voturi)
 
Kapetanos
11.09%
299 voturi
 
Varela
92 voturi
 
Ionut Neagu
39 voturi
 
Adrian Cristea
132 voturi
 
Nicusor Stanciu
54.82%
1478 voturi
 
Piovaccari
24.33%
656 voturi

Giovani Becali vine la ORA EXACTA IN SPORT, vineri, de la 10:45, la PRO X!

Trădări, lacrimi, promisiuni deșarte. Politica românească, în ultimele trei decenii
BRAT