Jimenez, uimit de stilul lui Dan Petrescu: "Au marcat si nu ne-au mai dat sanse"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 00:44
Jimenez, uimit de stilul lui Dan Petrescu: "Au marcat si nu ne-au mai dat sanse"

UNIREA 1-0 SEVILLA | Jimenez nu isi da seama cum Dan Petrescu a reusit sa o inchida atat de bine pe Sevilla. Spaniolul spune ca Unirea s-a aparat exemplar.


"Jocul a fost de partea noastra, dar rezultatul de partea lor. Rezultatul este ceea ce a fost pe teren, desi dupa joc nu e corect, dupa ocazii nu e corect, iar ei au dat un singur gol, adica noi ne-am dat, si nu au facut decat sa profite.”

“Unirea nu ne-a mai dat sanse dupa ce a marcat singurul gol al meciului. La 0-0 ne mai puteam misca, dar la 1-0 ei s-au aparat si nu am mai avut deloc spatii"

"S-au mobilizat foarte bine si ne-a fost greu sa trecem peste ei. Nu am gresit multe baloane, dar nu am avut ce face, Unirea s-a aparat prea bine"

"Un meci se castiga pe teren, nu e bine sa te consideri superior dinainte. In plus, Unirea cred ca merita cateva cartonase in plus pe final pentru tragerile de timp."

"Acum asta este, ce sa mai facem daca asta e tactica lor. Noi nu ne putem schimba stitlul in functie de adversar, avem stilul nostru", a spus Jimenez la coferinta de presa.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT