MARCA: "Unirea, profesor de fotbal pentru Sevilla!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 00:38
MARCA: "Unirea, profesor de fotbal pentru Sevilla!"

UNIREA 1-0 SEVILLA / Unirea Urziceni a reusit SURPRIZA in Europa! Spaniolii sunt socati dupa ce Sevilla a pierdut primul meci in deplasare in acest sezon de Champions League!

MARCA: "Unirea, profesor de fotbal pentru Sevilla!"

"Sevilla nu a fost in stare sa marcheze in fata Unirii si trebuie sa se bata pentru primul loc in grupa pana in ultima clipa. Elevii lui Jimenez au jucat foarte prost, mai ales in a doua parte. Mai mult, au reusit sa-si bage mingea in proprie parta intr-un mod incredibil.

AS: "Autogolul lui Drago omoara Sevilla"

"Sevilla a avut o noapte de cosmar pe Ghencea si se vede nevoita sa lupte pana in ultima runda pentru primul loc in grupa G. Unirea a dat tonul la fotbal intr-o partida in care Sevilla a fost de nerecunoscut".

El Sevilla: "Sevilla a ramas fara idei in Romania".

"Lipsita de inventivitate in atac, Sevilla s-a prabusit la Bucuresti in fata defensivei solide a romanilor", a notat sursa citata.

"Sevilla a cazut la Bucuresti si amana deznodamantul pentru ultima etapa", a comentat Radio Cope. "Sevilla nu a jucat la valoarea sa si a suferit prima infrangere in grupa G. A vrut, dar n-a putut, cele mai clare ocazii avandu-le Unirea".

Sevilla Actualidad crede ca echipa spaniola a fost prea increzatoare in fortele proprii: "Unirea continua cursa de vis si sare de bucurie dupa o victorie epica. Unirea viseaza in continuare la calificare".

"Infrangere surprinzatoare a Sevillei. Unirea, o echipa brava si compacta, si-a jucat sansa si a fost ajutata si de autogolul lui Dragutinovici. Romanii au facut partida vietii si sunt la un punct de o calificare istorica in faza urmatoare a competi'iei", a comentat El Mundo.

La Rioja a scris ca "relaxarea Sevillei a costat-o". "Sevilla a platit scump in meciul cu Unirea, plecand fara niciun punct de la Bucuresti", a notat ziarul spaniol.

"Securizarea primului loc mai trebuie sa aștepte", a titrat Diario de Sevilla.

Site-ul oficial al gruparii FC Sevilla a titrat: "Noapte fara lumina si noroc".

"Sevilla a avut ghinion si a pierdut dupa un autogol, in fata unei echipe care a luptat cu stoicism. Sevilla, lidera grupei, trebuia sa castige la Bucuresti. Dar fotbalul nu este stiinta, iar lucrurile se mai inverseaza. Greu de dat o explicatie pentru infrangere. Autogolul a fost o lovitura de ciocan. Unirea a crezut in sansele ei, a aratat un curaj superb si furios, a luptat pentru fiecare balon ca si cum ar fi fost sfarsitul lumii", a scris sevillafc.es.
 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT