Dan Petrescu: "Liga nu s-a uitat la meci, nu suntem un nume mare pentru ei!"

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 23:58
Dan Petrescu: "Liga nu s-a uitat la meci, nu suntem un nume mare pentru ei!"

UNIREA 1-0 SEVILLA / Dan Petrescu nu se bucura dupa victoria cu Sevilla: "Inca nu ne-am calificat", spune "Bursucul", care spera ca marile echipe din Anglia au tras cu ochiul la victoriile Unirii din Liga Campionilor.

"Este o victorie extraordinara pentru fotbalul romanesc, care din pacate nu ne-a adus calificarea in primavara europeana. Este ca atunci cand am asteptat sa luam titlul la Timisoara, dar a trebuit sa ne mai luptam un meci cu Steaua".

"Din pacate Maftei a luat galben si nu va putea juca la Stuttgart. Eu cred in jucatorii mei, stiu ca nimic nu este imposibil. Nici eu nu ma asteptam sa castigam atatea puncte. Fotbalistii merita felicitari. Au facut sa arate ca fotbalul romanesc are resurse, ca se poate castiga chiar daca echipa adversa este mai buna. Deocamdata nu avem de ce sa ne bucuram, pentru ca nu ne-am calificat".

"In prima repriza nu meritam sa conducem, insa am avut un gol valabil anulat. In repriza a doua noi am avut mai multe ocazii. Daca vrei intr-adevar ceva.. adversarul are doua bare si noi castigam din autogol. Este cel mai bun rezultat pentru mine ca antrenor. Nu stiu ce se va intampla pe viitor, stiu doar ca daca voi munci poate voi ajunge in Anglia sau la echipe mai mari. Pana atunci mai e...", a spus Dan Petrescu la TVR1.

Dan Petrescu la conferinta de presa:

"Acesta victorie este cel mai important rezultat din cariera mea. Am facut mai multe puncte in grupa decat credeau specialistii. Unirea Urziceni un nume. Cred ca cei de la LPF nici nu s-au uitat la meciul nostru din seara asta".

"Nu putem spune ca suntem o echipa norocoasa, ca am castigat cu noroc, pentru ca desi am invins printr-un autogol, am si marcat un gol valabil care a fost anulat. La final am fost foarte nervos, pentru ca am crezut ca Liga Campionilor e o competitie fair-play, in care se trimite mingea afara din joc atunci cand un fotbalist e accidentat. Exista si un lucru negativ in acest meci, faptul ca Maftei a primit cartonas galben si va fi suspendat pentru ultimul joc".
 
"La Stuttgart nu va fi aceiasi presiune pe care am avut-o astazi, pentru ca suntem deja calificati in primavara europeana. Am crezut ca daca vom castiga astazi vom fi calificati chiar in optimilie Ligii Campionilor. Ca recompensa pentru elevii mei o sa-i scot in oras, dar abia dupa finalul turului de campionat".
 

Giovani Becali vine la ORA EXACTA IN SPORT, vineri, de la 10:45, la PRO X!

Iohannis, la Bruxelles: Nu voi agrea sub nicio formă propunerea finlandeză privind cadrul financiar multianual
BRAT