Tulburator: un suporter a murit pe stadion, la meciul Borussia Dortmund - Mainz. Cei 81.000 de oameni prezenti au cantat "You'll never walk alone"

Borussia Dortmund Germania Signal Iduna Park Westfalenstadion You ll Never Walk Alone Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2016, 20:39
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2016, 20:53

Borussia Dortmund a castigat cu 2-0 meciul disputat pe Westfallenstadion impotriva lui Mainz, fosta formatie a lui Tomas Tuchel. Rezulatul a fost insa umbrit de un eveniment tragic: un suporter a incetat din viata chiar pe stadion.

Marco Reus si japonezul Shinji Kagawa au inscris golurile victoriei Borussiei Dortmund in meciul cu Mainz. Formatia de pe Westfallenstadion ramane astfel in urmarirea lui Bayern Munchen, campioana ultimelor sezoane, si spera ca rivalii bavarezi sa faca pasi gresiti.

Rezultatul meciului Dortmund 2-0 Mainz a fost insa umbrit de un eveniment tragic. Un suporter a incetat din viata chiar pe stadion, in timpul partidei, in urma unui atac de cord.

Initial, in pauza, suporterilor li s-a transmis ca fanul este in stare stabila, insa, din nefericire, acesta a incetat in cele din urma din viata.

La finalul meciului, reactia intregului stadion, a celor 81.000 de suporteri, a fost una emotionanta. Toti cei prezenti au cantat You'll Never Walk Alone pe un ton trist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!