"Sancțiunea istorică" pregătită de Bayern Munchen pentru Manuel Neuer. Ce i-a nemulțumit pe bavarezi

Bayern Munchen Manuel Neuer Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 16:55
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 17:15

Campionul mondial din 2014 a avut un discurs dur asupra unei decizii efectuate de conducerea bavarezilor.

Bayern Munchen l-a concediat pe antrenorul cu portarii, Toni Tapalovic (42 ani). Asta l-a devastat pe Manuel Neuer, mai ales că Tapalovic nu era un simplu membru din staff-ul tehnic, ci un factor esențial care a contribuit la omogenitatea grupului.

Reacție oficială în urma declarațiilor controversate făcute de Manuel Neuer
 

Președintele bavarezilor, Herbert Hainer, a vorbit despre declarațiile făcute de Manuel Neuer, criticate în ultimul timp, și a evidențiat faptul că s-a simțit deranjat că portarul nu a ales să comunice întâi cu oficialii de la Bayern Munchen, ci a ales să vorbească presei.

"E de neînțeles pentru club și chiar dezamăgitor faptul că Manuel Neuer nu a căutat să comunice direct cu noi, dar s-a dus imediat la presă. Sunt mai dezamăgit decât furios, credeam că Manuel, care e un jucător grozav și a fost aici pentru mult timp, va discuta întâi cu noi despre problemele interne.

Ne vom întâlni cu el și vom analiza totul profesionist. Manuel Neuer e un goalkeeper de talie mondială și a fost alături de noi de mai bine de 10 ani. Acum, cel mai important lucru e să revină din accidentare. Pe urmă, vom vedea", a precizat Hainer, potrivit Marca.

"Amendă istorică" pentru Manuel Neuer
 

Publicația germană Bild a dezvăluit că campioana din Bundesliga pregătește o amendă istorică pentru Manuel Neuer, 1,6 milioane de euro, adică contravaloarea salariului pe o lună a portarului neamț. 

Cei de la Bayern Munchen s-au legat de o clauză din contractul fotbalistului în care se prevăd sancțiuni pentru declarații “intenționate” sau “din neglijență”, care lezează imaginea clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!