Manuel Neuer, atacat din toate părțile după declarațiile făcute: „Pur și simplu rușinoase! Se pune pe el pe primul loc!” 

Manuel Neuer Bayern Munchen dietmar hamann Germania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 13:14
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 13:15

Manuel Neuer (37 ani) a criticat dur decizia oficialilor lui Bayern Munchen de a renunțat la serviciile lui Toni Tapalovic (42 ani). 

Cel care era antrenor cu portarii și apropiat al lui Neuer a fost dat afară de conducerea lui Bayern Munchen. Goalkeeper-ul, accidentat și operat în urma unei vacanțe la ski, indisponibil pentru următoarele luni, a criticat dur decizia conducerii

Declarațiile sale nu au „picat” bine în cadrul clubului, iar Neuer a fost dur criticat pentru ceea ce a spus, dar și pentru nemulțumirea exprimată față de club. 

Critici dure pentru Manuel Neuer 

Dietmar Hamann, fost jucător al lui Bayern Munchen și analist pentru Sky Sport în prezent, l-a criticat dur pe Neuer. 

„Unele dintre declarațiile sale mi se par pur și simplu rușinoase. Doar evidențiază egoismul său, se pune pe el pe primul loc și nu clubul”, a declarat Hamann conform as.com

Manuel Neuer contestă ultima decizie a lui Bayern Munchen 

„Acea lovitură m-a afectat foarte mult. Mi-au spus responsabilii clubului. A apărut de nicăieri și pentru Toni. Nu am înțeles deloc. Chiar m-a deranjat. Toni a fost mereu un jucător de echipă cu noi, toată lumea l-a văzut așa. Timp de unsprezece ani și jumătate nu a lucrat pentru mine, ci pentru întreg grupul de portari, pentru colectivul de antrenori și pentru club. Am fost întotdeauna capabili să separăm munca de viața privată.

Pentru mine a fost o lovitură când eram deja la pământ. Am simțit că mi s-a smuls inima. A fost cel mai brutal lucru pe care l-am experimentat în cariera mea. Și am experimentat multe lucruri, dar ceea ce s-a întâmplat acum este la un alt nivel. Oamenii au început să plângă. Cred că asta spune totul. Portarii sunt o echipă în cadrul echipei, dar Toni a fost popular în întreaga echipă”, a declarat Manuel Neuer pentru The Athletic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!