Ce nebunie! Ronaldinho poate veni pe National Arena in toamna! O echipa de Champions League il vrea pe fostul superstar al Barcei:

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 14:50

	Ce nebunie! Ronaldinho poate veni pe National Arena in toamna! O echipa de Champions League il vrea pe fostul superstar al Barcei:

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Ronaldinho poate reveni in Europa! Dupa ce a refuzat oferta lui Besiktas, "Dintosul" este dorit de Schalke 04. Nemtii au inceput slab acest sezon, iar victoria de marti seara cu PAOK este prima din acest sezon. In afara de brazilian, Schalke il mai doreste si pe Quagliarella de la Juventus.

Schalke va juca in grupele Champions League si mai are nevoie de un atacant. Nemtii sunt in urna a doua si printre posibilii adversari se numara si Steaua.

Ronaldinho tocmai a castigat Copa Libertadores cu Atletico Mineiro.

In varsta de 33 de ani, Ronaldinho a jucat de-a lungul carierei la Gremio, PSG, Barcelona, Milan, Flamengo si Atletico Mineiro, si are o Liga a Campionilor si un Balon de Aur in palmares.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT