Ronaldinho Deco Campionate externe

Zeul fotbalului, in pragul unei crize de plans: "Adio, prietene, ramai cu bine!" Stirea care l-a emotionat pana la lacrimi pe Ronaldinho:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 August 2013, 12:05
Data actualizarii: Marti 27 August 2013, 12:08

Deco, fostul star al lui Porto, Chelsea si Barca, ex-campion al Europei, si-a anuntat ieri retragerea din fotbal, transmitandu-le fanilor ca nu se mai simte capabil sa joace la un nivel inalt.

Intre milioanele de fani intristati de acest anunt s-a aflat si fostul sau coleg Ronaldinho, "Magicianul Balonului", cel care a marcat ultimii 15 ani ai fotbalului.

"Dintosul", asa cum este poreclit de fani, a tinut sa ii transmita si el un mesaj lui Deco, alegand sa impartaseasca si cu fanii cateva din lucrurile pe care le-a invatat de la fostul sau coleg.

"Prietenul si colegul meu Deco si-a anuntat astazi retragerea. Unul dintre cei mai buni fotbalisti cu care am avut onoarea sa joc, un campion a carui cariera a fost marcata de succese. Un om care m-a invatat multe, atat pe teren cat si in afara lui. Un prieten adevarat.

Fotbalul are nevoie de oameni ca Deco, de profesionisti adevarati, care sa inspire noile generatii. Ii vom simti lipsa, fotbalul va fi mai sarac fara el, fara un jucator cu calitatea lui. Mult noroc, prietene. Ramai cu bine", a scris Ronaldinho pe o retea de socializare.

Modifică setările cookies