Robert Lewandowski și Bayern Munchen, "relație" cu năbădăi. Decizia polonezului care îi va deranja pe bavarezi 

Robert Lewandoski Bayern Munchen transfer robert lewandowski Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 16:31
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 16:35

La sfârșitul lunii mai, Robert Lewandowski a anunțat că nu își dorește să mai joace pentru Bayern Munchen, în ciuda faptului că mai are un an de contract.

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o în cantonamentul echipei naționale, atacantul polonez a anunțat că nu își dorește să mai rămână la campioana Germaniei, însă bavarezii nu sunt dispuși să-l cedeze atât de ușor. 

"Povestea mea la Bayern s-a încheiat. După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aș putea rămâne la Munchen. Sper că Bayern nu mă va opri doar pentru că poate. Pauza pentru meciurile echipei naționale este o oportunitate bună pentru a mă gândi la următorii pași", a declarat Lewandowski la momentul respectiv.

La câteva ore după aceste declarații, Herbert Hainer, președintrele lui Bayern, a ținut să-l contrazică pe polonez, lăsând de înțeles că despărțirea dintre cele două părți nu va fi atât de simplă pe cât se speră: "Deja am spus că Robert Lewandowski are contract până pe 30 iunie 2023. Iar un contract reprezintă un contract!"

Lewandowski nu vrea să se mai întoarcă la Bayern Munchen 

Potrivit presei din Germania, citat de Sport1, Robert Lewandowski ar fi anunțat că nu se va prezenta la pregătirea din presezon care începe în cea de-a doua săptămână din iulie. 

Robert Lewandowski (33 de ani) joacă din 2014 la Bayern, când a fost transferat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Borussia Dortmund. Polonezul a marcat 344 de goluri în 374 de meciuri pentru bavarezi și a fost desemnat cel mai bun jucător al lumii în ultimii doi ani la gala FIFA The Best.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!