Răsturnare de situație: Bayern Munchen nu-l mai vrea pe Xabi Alonso, ci pe antrenorul care e liber de un an

Antonio Conte Bayern Munchen Xabi Alonso Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2024, 16:45
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2024, 16:45

Bayern Munchen își caută antrenor pentru stagiunea viitoare.

Thomas Tuchel, actualul tehnician al bavarezilor, nu va continua la Munchen, indiferent de cum va termina sezonul. După ce Leverkusen a anunțat că nu are de gând să renunțe ușor la Xabi Alonso, Bayern s-a reorientat.

Antonio Conte, noul mare favorit pentru banca lui Bayern Munchen

Potrivit publicației italiene La Repubblica, principalul favorit pentru banca lui Bayern Munchen a devenit Antonio Conte. Antrenorul italian este liber din martie 2023, când s-a despărțit de Tottenham.

Sursa citată dezvăluie că Antonio Conte discută cu șefii lui Bayern de câteva luni și că „este o prioritate pentru gigantul din Germania”. Tehnicianul născut la Lecce nu este însă o țintă ușoară pentru bavarezi.

Conte rămâne un nume uriaș în Europa, așa că nu duce lipsă de oferte. La Repubblica notează că Manchester United și Napoli sunt și ele interesate de serviciile antrenorului italian. 

Antonio Conte are un palmares excelent

Pentru Antonio Conte, o mutare la Bayern ar însemna prima sa experiență în Germania. Până acum, italianul a lucrat doar în țara natală și în Anglia, la Chelsea și Tottenham. 

Totodată, Conte s-ar reîntâlni la Munchen cu Harry Kane și Eric Dier, jucători pe care i-a pregătit la Spurs. 

Antonio Conte are un palmares impresionat în cariera de tehnician. A cucerit trei titluri cu Juventus și câte unul cu Inter și Chelsea. Alături de torinezi a câștigat și două Supercupe, în timp ce pe Stamford Bridge și-a adjudecat și Cupa Angliei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!