Pep Guardiola Bayern Munchen Philipp Lahm Real Madrid Germania

Portret de LEGENDA: "Pep Guardiola e top-top-top!" Ce s-a intamplat in vestiarul lui Bayern Munchen:

Bayern nu mai merge bine in ultima vreme: eliminarea din Liga a cutremurat putin stabilitatea la club, insa jucatorii ii sar in ajutor antrenorului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 15:05
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 15:04

Philipp Lahm, capitanul lui Bayern a vorbit despre antrenorul de la club - Pep Guardiola - intr-un interviu oferit publicatiei "Süddeutsche Zeitung".

CAPITANUL

"Omul asta e top-top-top", isi incepe Lahm discursul despre Guardiola.

"A venit cand era mai mare nevoie de el, chiar la momentul potrivit. Daca vrem sa jucam in siguranta pe linia de fund, iar in ofensiva sa fim o echipa de contraatac, Pep nu este omul potrivit. Cred, totusi in ideile sale de joc si cred ca e ceva foarte bun pe termen lung, ce se potriveste perfect la Bayern", a spus Lahm.

"Cum noi ne aparam sus, daca e vreun moment in care nu suntem 100% concentrati, o echipa de contraatac ne poate pune probleme, poate profita pe loc!", recunoaste capitanul lui Bayern.

Acest stil de joc a fost falimentar mai ales in fata lui Real Madrid, in infrangerea, 0-4, din Liga. Atunci, bavarezii au intalnit cea mai buna echipa de contraatac a lumii.

Lahm este la Bayern dintotdeauna: a inceput la juniori, apoi a mers la echipa a doua, iar din 2002 e titular pentru echipa mare. A lipsit doar pentru doua sezoane (2003-2005), perioada in care a fost imprumutat la Stuttgart.

Modifică setările cookies