Bayern Munchen Robert Lewandowski Germania

Pedeapsă dură pregătită de Bayern Munchen lui Lewandowski dacă nu se prezintă la antrenamente 

Robert Lewandowski (33 ani) își dorește să plece de la Bayern Munchen și a exprimat acest lucru în repetate rânduri. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 17:19
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 17:23

Oficialii lui Bayern Munchen au refuzat primele două oferte ale Barcelonei pentru Robert Lewandowski, nemulțumiți de sumele propuse de catalani. Golgheterul polonez a anunțat că nu își dorește să mai rămână la echipă și că așteaptă să găsească înțelegere din partea conducerii, care însă a răspuns vehement, spunând că trebuie să își ducă înțelegerea la bun sfârșit. 

Polonezul mai are un an de contract cu campioana Germaniei, iar șansele să își prelungească înțelegerea sunt minime. Lewandowski a fost nemulțumit de faptul că nu a primit o nouă propunere înainte de finalul sezonului, de aici și dorința de a pleca. Presa internațională a scris și că jucătorul s-ar pregăti să nu se prezinte la reunirea lotului, însă asta i-ar putea aduce sancțiuni serioase. 

Pedeapsă dură pregătită de Bayern Munchen lui Lewandowski dacă nu se prezintă la antrenamente 

Bayern Munchen se reunește pe 12 iulie pentru a începe pregătirea pentru următorul sezon. Cu situația sa încă incertă, Robert Lewandowski ar trebui să se prezinte la baza de antrenament, altfel riscă sancțiuni serioase. Cotidianul german Sport1.de a vorbit cu un avocat specializat pentru a ști ce sancțiuni i-ar putea impune gruparea bavareză. 

În cazul neprezentării, Lewandowski ar putea fi amendat cu o sumă care să oscileze între 1.8 și 3.6 milioane de euro, citează cotidianul SPORT. Un alt scenariu luat în calcul este posibilitatea ca jucătorul să fie trimis în tribune, însă șansele ca asta să se întâmple sunt mici. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies