Nagelsmann s-a înfuriat după ce Freiburg a cerut ca Bayern să piardă la masa verde: "Nu pot să înțeleg de ce fac asta!"

Julian Nagelsmann bayern bayern 12 jucatori Bundesliga Freiburg Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 16:17
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 16:17

Bayern Munchen a jucat timp de de câteva secunde cu 12 jucători în meciul cu Freiburg, câștigat pe teren cu 4-1, iar adversarii bavarezilor au depus o contestație.

Bayern riscă acum să piardă la masa verde din cauza unei erori a team manager-ului Kathleen Kruger, care a afișat un număr greșit pe tabela electronica în momentul schimbării lui Kingsley Coman, astfel că francezul nu a știut că trebuie să părăsească gazonul și a devenit al doisprezecelea jucător de pe teren al campioanei din Bundesliga.

Nagelsmann s-a înfuriat după ce Freiburg a cerut ca Bayern să piardă la masa verde

Freiburg a depus o contestație și așteaptă verdictul Federației Germane de Fotbal. Oliver Kahn, directorul executiv al lui Bayern, s-a arătat destul de relaxat și încrezător într-o decizie favorabilă, însă antrenorul Julian Nagelsmann a părut foarte iritat de gestul adversarilor, care au făcut apel și așteaptă o victorie la masa verde.

"Eu nu sunt la fel de relaxat, să fiu sincer. Eu nu pot să înțeleg de ce Freiburg face asta. Nu cred că ar fi marcat două goluri în cele 18 secunde.

Nu știu dacă te vei putea felicita cu sponsorii la adunarea din noiembrie în cazul în care vei juca în cupele europene datorită celor trei puncte câștigate pe care nu ar fi trebuit să le ai din punct de vedere sportiv. Eu nu aș fi fost mulțumit. Aș fi transmis ferm conducerii să nu facem apel. Până la urmă, fiecare decide pentru el. Nu mă așteptam să facă apel, dar nu sunt surprins. Aici se încheie discuția pentru mine", a spus Nagelsmann, citat de Kicker.

Trei puncte în plus pentru Freiburg ar cântări enorm. Echipa lui Christian Streich ar egala-o pe RB Leipzig, care ocupă locul 4, ultimul care duce în grupele Champions League.

De partea cealaltă, un eventual eșec al lui Bayern la masa verde ar înseamna micșorarea avansului bavarezilor la șase lungimi față de ocupanta poziției secunde, Borussia Dortmund.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!