Erling Haaland Barcelona Borussia Dortmund Dani Alves Xavi Hernandez Spania

Barcelona, ultimul tun pentru Haaland! Dorința lui Xavi, contestată de Dani Alves: „Aș arunca banii pentru Mbappe, nu pentru el!”

Erling Haaland are zilele numărate la Borussia Dortmund. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 10:08
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 10:15

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai râvniți jucători din Europa. Clauza impusă de agentul său, cum că în vara lui 2022 poate semna cu orice echipă care îi achită Borussiei Dortmund 75 de milioane de euro îl face pe norvegian să fie și mai curtat. 

Chiar dacă are în atac jucători precum Ferran Torres (22 ani), Pierre-Emerick Aubameyang (32 ani), Memphis Depay (28 ani) și Luuk de Jong (31 ani), Barcelona nu își ia gândul de la Haaland, iar Xavi Hernandez ar fi avut o întâlnire cu superstarul pentru a-i explica personal proiectul în care va fi implicat dacă va dori să semnze cu gruparea de pe Camp Nou. 

Potrivit Mundo Deportivo, catalanii i-au dat și un ultimatum lui Mino Raiola, agentul jucătorului, și i-au trasmis că atacantul trebuie să dea un răspuns până la finalul lui aprilie cu privire la viitorul său. Cu toate acestea, Dani Alves (38 ani), elevul și bunul prieten al lui Xavi, a mărturisit că Barcelona nu trebuie să cheltuie atâtia bani pe Erling Haaland. 

Dani Alves: „Eu vreau să fiu director sportiv”

„Nu aș arunca toți banii pentru Haaland. Sincer, nu aș cheltui mulți bani pe el. Pe Mbappe da, dar pe Haaland nu. Eu vreau să fiu director sportiv, aș paria pe Mbappe. Cred că este mai complet din toate punctele de vedere. Dacă ai de gând să faci o investiție gigantică, trebuie să o faci în cel mai bun mod . Dacă ar depinde de mine, aș paria pe Mbappe”, a declarat Dani Alves pentru Mundo Deportivo. 

Pe lângă cele 75 de miliona de euro, Barcelona va trebui să îi ofere și un salariu astronomic lui Haaland. Mino Raiola a dezvăluit că și-a propus ca jucătorul său să fie primul fotbalist din istorie care să câștige 1 milion de săptămânal. 

Modifică setările cookies