Spania

Cu un pas mai aproape de Real Madrid? Contractul fabulos semnat de Erling Haaland: suma este una impresionantă 

Erling Haaland a confirmat prin intermediul unor postări făcute pe rețelele de socializare că a semnat un contract cu Adidas.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 20:54
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 21:07

Starul norvegian i-a ales pe cei de la Adidas să-i devină sponsor principal, decizie care nu a surprins în mod deosebit, ținând cont de faptul că de o lună Haaland a ales să poarte și să se antreneze cu încălțăminte de la respectiva firmă.

Potrivit informațiilor prezentate de cotidianul AS, contractul semnat între cele două părți ar fi pe o durată de cinci ani, iar suma ar ajunge la 50 de milioane de euro.

Mai aproape de Real Madrid?

Adidas este sponsorul de casă al celor de la Real Madrid, începând din 1998. În 2019, contractul a fost reînoit pentru o perioadă de nouă ani, pentru 100 milioane de euro pe sezon.

"După multe studii, analizarea situației sportive și economice, decizia conducătorilor este aceea că nu pot rata o astfel de oportunitate. Transferul ar urma să coste aproximativ 130 de milioane de euro, iar cu salariul jucătorului pe șase sezoane se ajunge la o sumă totală de circa 350 de milioane de euro", scria Marca despre mutarea lui Haaland la Real Madrid, în urmă cu două săptămâni.

Modifică setările cookies