Dovada incredibilia de solidaritate a gigantilor din Bundesliga! Patru echipe de top doneza 20 de milioane de euro celorlalte cluburi din Germania

Bayern Munchen Bayer Leverkusen Borussia Dortmund RB Leipzig Germania Dovada incredibilia de solidaritate a gigantilor din Bundesliga! Patru echipe de top doneza 20 de milioane de euro celorlalte cluburi din Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 09:22
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 09:30

Criza cauzata de pandemia de coronavirus ar putea provoca probleme serioase cluburilor de fotbal.

Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig si Bayer Leverkusen vor oferi 20 de milioane de euro cluburilor din primele 2 ligi ale Germaniei care intampina dificultati in aceasta perioada din cauza suspendarii fotbalului, anunta BBC.

Astfel, cele 4 cluburi vor renunta la 12,5 milioane de euro, bani care li se revin din drepturile media pentru urmatorul sezon. La aceasta suma, echipele vor adauga 7,5 milioane de euro, din surse proprii. Conducerea Ligii Germane de Fotbal va decide cum vor fi distribuiti banii. 

Ultima partida din Bundesliga a fost disputata pe 11 martie, fotbalul din Germania fiind suspendat doua zile mai tarziu din cauza pandemiei de coronavirus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!