Germania

Ozil s-a retras din nationala Germaniei la 29 de ani! Motivele deciziei sunt socante

Mesut Ozil n-a putut sa treaca peste linsajul mediatic la care a fost supus dupa esecul teribil al Germaniei la Cupa Mondiala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iulie 2018, 21:39
Data actualizarii: Duminica 22 Iulie 2018, 23:15

Mijlocasul lui Arsenal si-a anuntat retragerea din echipa nationala desi are numai 29 de ani! Considerat unul dintre principalii vinovati pentru eliminarea campioanei mondiale din 2014 inca din faza grupelor, Ozil le-a transmis un mesaj fanilor sai printr-o scrisoare deschisa.

"Cu durere in suflet si dupa ce m-am gandit mult timp va anunt ca nu voi mai juca la nivel international pentru Germania cat timp am sentimentul ca sunt victima unor atacuri rasiste si cat timp nu sunt respectat", motiveaza Ozil.

"Obisnuiam sa port tricoul Germaniei cu mandrie si cu bucurie, dar acum nu mai e asa. Decizia a fost extrem de grea pentru ca am dat mereu totul pentru colegii mei, pentru staff-ul nationalei si pentru oamenii buni ai Germaniei. Dar cand oficialii federatiei ma trateaza asa cum au facut-o, imi arata lipsa de respect fata de legaturile mele cu Turcia si ma folosesc in mod egoist ca mijloc de propaganda politica, atunci cred ca e suficient. Nu de aia joc fotbal, nu voi ramane in spate sa vad ce se intampla fara sa actionez. Rasismul n-ar trebui sa fie acceptat niciodata, sub nicio forma", a transmis Ozil.
 

Modifică setările cookies