FOTO ȘI VIDEO Aissa Laidouni, de la FC Voluntari la star în Bundesliga: ”Ca Paul Pogba și Edgar Davids, este o încântare diabolică”

Aissa Laidouni Bundesliga fc voluntari Union Berlin Urs Fischer Germania
Cătălin Parfene
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 13:16
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 13:28

Tunisianul trecut prin Liga 1 a impresionat la Campionatul Mondial din Qatar și s-a transferat luna trecută la Union Berlin, locul 2 în Germania, la un singur punct de liderul Bayern Munchen.

Transferat în ianuarie la Union Berlin, locul 2 în Bundesliga, la un singur punct distanță de liderul Bayern Munchen, Aissa Laidouni a impresionat sâmbătă la primul său meci ca titular pentru nemți, 2-1 în deplasare cu RB Leipzig în etapa a 20-a.

Tunisianul trecut pe la FC Voluntari a făcut în Qatar un Campionat Mondial excelent (a fost omul meciului Tunisia - Danemarca 0-0 și autorul pasei de gol în victoria de prestigiu Tunisia - Franța 1-0) și acum are toate atuurile să se impună și în Germania.

”Fischer (n.r. - Urs Fischer, antrenorul elvețian al lui Union Berlin) are toate motivele să se bucure după prestația lui Laidouni. 

Are ceva din Paul Pogba atunci când aleargă și ceva din Edgar Davids la tackling-uri sau când stă la pândă după minge.

”O pasă pe lângă Timo Werner l-a scos pe acesta din joc ca pe un iubit batjocorit”

O pasă a sa către Sheraldo Becker a fost o încântare diabolică, iar o altă pasă pe lângă Timo Werner (n.r. - internaționalul german de la RB Leipzig) l-a scos pe acesta din joc ca pe un iubit batjocorit.

S-a învârtit în jurul lui Henrichs (n.r. - internaționalul german Benjamin Henrichs de la RB Leipzig) ca pe gheață și l-a servit pe același Becker cu o ușurință incredibilă, coborând mingea cu genunchiul și împingând-o apoi în față cu o pasă lungă”, l-a lăudat Union Berlin pe site-ul oficial al clubului după prestația din victoria cu Leipzig.

Scurt și la obiect: ”Laidouni a jucat superb”

”A jucat superb”, au mai scris nemții despre Laidouni, mijlocașul central născut lângă Paris într-o familie algeriano-tunisiană adus de FC Voluntari în vara lui 2018 din liga a treia franceză.

În această iarnă, fotbalistul plecat din România la Ferencvaros Budapesta a mai fost dorit de Olympique Marseille (Ligue 1), Sampdoria, Cremonese și Fiorentina (toate din Serie A) sau Hertha Berlin (Bundesliga).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!