Acord de principiu pentru noul portar al lui Bayern Munchen. Cu cine s-a înțeles campioana Germaniei până la finalul sezonului

Bayern Munchen Manuel Neuer Yann Sommer Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 11:04
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 11:21

Bayern Munchen caută un portar pentru a-l înlocui pe Manuel Neuer, accidentat, iar bavarezii ar avea un favorit.

După ce în presa internațională au fost vehiculate mai multe nume de portari care au impresionat la Cupa Mondială, precum Dominik Livakovic sau Yassine Bounou, se pare că Bayern Munchen s-ar fi oprit la un alt nume, cel al lui Yann Sommer (34 de ani).

Yann Sommer intră în ultimele șase luni de contract cu Borussia Monchengladbach, iar presa din Germania anunță că s-ar fi ajuns la un acord verbal între campioana din Bundesliga și portarul elvețian. 

Singura problemă este stabilirea unui acord între cele două echipe, însă cei de la Monchengladbach încă nu au o variantă de înlocuitor, fapt care complică negocierile pentru moment.

Yann Sommer a impresionat în ultimii ani, atât la Borussia Monchengladbach, club la care joacă din 2014, cât și la naționala Elveției. La formația germană a strâns nu mai puțin de 335 de meciuri, în 90 dintre ele reușind să îți mențină poarta intactă.

Oliver Kahn, deranjat de comportamentul lui Manuel Neuer

Într-un interviu acordat pentru RG, președintele clubului bavarez a declarat că portarul neamț a fost avertizat de mai multe ori să aibă grijă în ceea ce privesc activitățile extrasportive.

"Manuel a decis să ia o mică pauză după Mondial. Avea nevoie de odihnă după un asemenea eveniment stresant. Neuer este mare fan al schiului alpin. Știu că a fost avertizat de mai multe ori că este puțină zăpadă, pietrele erau la vedere, dar nu ascultă de nimeni.

Ne-am pierdut portarul, este teribil, deoarece este unul dintre cei mai buni din lume. O pierdere foarte serioasă pentru echipă", a explicat Kahn.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!