Campionate externe

Ultima ofertă a Realului pentru Mbappe: 220 de milioane de euro! Răspunsul lui PSG + Contractul uriaș refuzat de atacant

Real Madrid și-a dorit să îl transfere pe Kylian Mbappe cu orice preț. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 00:44
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 00:46

Madrilenii au încercat să îl transfere pe Kylian Mbappe până în ultimele momente și au făcut o a treia ofertă oficială pentru atacantul francez. Prima ofertă a Realului a fost de 160 de milioane de euro, însă după refuzul oficialilor lui PSG, madrilenii au plusat până la 175 de milioane. 

Răspunsul lui Paris Saint-Germain a fost același, conducătorii clubului susținând că sunt dispuși să negocieze dacă primesc o ofertă cel puțin egală ca sumă cu cea pe care au cheltuit-o ei în momentul transferului de la AS Monaco. 

  • Ultima ofertă a Realului pentru Mbappe: 220 de milioane de euro! Răspunsul lui PSG + Contractul uriaș refuzat de atacant

Refuzul francezilor i-a făcut pe oficialii Realului să pluseze și mai mult, astfel că ultima ofertă a fost de 220 de milioane de euro, informează Sky Sports, făcută chiar în ultima zi de mercato. Parizienii însă nu au oferit niciun răspuns, trăgând astfel de timp pentru a se asigura că jucătorul rămâne în capitala Franței. Mbappe va pleca, cel mai probabil, liber de contract, în sezonul următor. 

Astfel, principalul obiectiv al oficialilor de pe Bernabeu este să semneze un pre-contract cu Mbappe în ianuarie, când intră în ultimele șase luni de contract, pentru a-și asigura transferul jucătorului. 

Salariu colosal propus de Paris Saint-Germain 
 

Conducătorii Parisului vor să îl convingă pe Kylian Mbappe să semneze prelungirea contractului, iar în acest sens au avut loc mai multe propuneri venite din partea lor, toate refuzate de campionul mondial

Ultima dintre ele este cu adevărat impresionantă. Conform Le Parisien, șefii de la Paris Saint-Germain i-au propus lui Kylian Mbappe un salariu de 45 de milioane de euro pe an. Răspunsul atacantului a rămas același, refuzând cu vehemență propunerea care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit jucător al clubului, peste Neymar și Messi. 

Prelungirea ar fi fost pe încă două sezoane, până în 2024, însă Mbappe nu a fost interesat. 

Modifică setările cookies