Strategia cu care PSG l-a păstrat pe Kylian Mbappe. Cum au putut să refuze o ofertă de 180 milioane de euro

Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 11:52
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 12:03

Șansele lui Kylian Mbappe de a ajunge la Real Madrid au scăzut dramatic, cu doar câteva ore înainte de încheierea perioadei de Mercato.

Galacticii au făcut aproape orice pentru a-l aduce pe starul francez pe Bernabeu, însă patronii celor de la PSG au refuzat toate ofertele primite pentru Mbappe. De la 160 de milioane de euro cât a fost suma inițială până la 200 de milioane de euro cât s-a speculat despre cea de-a treia propunere venită de la Madrid.

După săptămâni de discuții și informații apărute în jurul posibilului transfer al lui Mbappe la Real Madrid, se pare că francezul va rămâne la PSG pentru încă un sezon, până îi va expira contractul pe care nu pare să fie dispus să-l prelungească. 

Au refuzat între 180 și 200 de milioane de euro? 
 

Cea de-a treia ofertă venită de la Real Madrid s-ar fi încadrat între 180 și 200 de milioane de euro, potrivit presei internaționale. O ofertă greu de refuzat pentru orice club din Europa pentru un jucător care vara viitoare ar putea pleca pe gratis. 

"Când, de doi ani, statul qatarez cheltuie 500 de milioane de euro pe săptămână pentru infrastructură, ce reprezintă 180 sau 200 de milioane de euro pentru ei? Nimic!", a declarat un apropiat al șeicilor. 

Potrivit L'Equipe, patronii PSG nu ar mai fi comunicat cu madrilenii încă de joia trecută, de când au primit cea de-a doua ofertă pentru Mbappe, de 170 de milioane de euro. 

Salariu 'imposibil' pentru Mbappe
 

Nasser Al-Khelaifi își dorește cu orice preț să-l păstreze pe francez, pentru a nu destrăma trio-ul de aur Neymar - Messi - Mbappe. Chiar încearcă să obțină semnătura pentru prelungirea contractului, oferindu-i un salariu impresionant. 

Jeremy Rothen, fost jucător la PSG, a dezvăluit că Kylian ar fi refuzat recent un salariu incredibil din partea șeicilor arabi, 80 de milioane de euro brut pe an. "PSG tot încearcă să îi prelungească contractul, deși știu că fotbalistul nu își dorește asta", a declarat Rothen. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!