Tatarusanu, criticat DUR de presa din Franta! Portarul roman a fost TINTA atacurilor rasiste ale suporterilor

Tatarusanu, criticat DUR de presa din Franta! Portarul roman a fost TINTA atacurilor rasiste ale suporterilor

Din articol

Lyon s-a calificat in etapa urmatoare a Cupei Ligii Frantei dupa ce s-a impus cu 3-1, pe teren propriu, cu Brest.

Ciprian Tatarusanu a jucat al doilea meci in tricoul lui Lyon, iar prestatia sa nu a impresionat deloc, comitand doua greseli care ar fi putut sa o coste calificarea pe echipa sa. Lipsa minutelor s-a simtit, iar romanaul a iesit gresit in afara careului, a degajat intr-un coechipier, iar Brest putea profita de ocazie si sa egaleze.

A doua oara, si-a lovit un coechipier cu genunchiul in cap. Cotidianul francez, Le Dauphine libere, l-a notat pe portarul nationalei doar cu 4, dupa ce in decembrie a luat nota 6 si l-au criticat pentru golul primit si erorile facute.

"A dovedit soliditate dar si nonsalanta. La degajarea ratata de care Autret nu a profitat sau la iesirea kamikaze care l-a lasat pe Cornet la pamant. La golul pe care l-a primit Lyon, nu a inchis unghiul la sutul cu spitul al lui Grandsir"
, a scris cotidianul francez.

Tinta ironiei fanilor

Fanii au reactionat pe Twitter imediat dupa finalul meciului, unul dintre ei a initiat un atac rasist la adresa portarului.

"Imi amintesc de cei care au vrut cu vehementa sa il vada pe Tatarusanu atunci cand Lopes era intr-o forma slaba la inceputul sezonului. Va zic eu, Lopes intr-o forma slaba, este o varianta mult mai buna. Cu Lopes nu am fi luat niciodata gol pe final de meci", a scris o sustinatoare.

"Tatarusanu isi doreste asa tare sa plece, incat ne omoara jucatorii. Nu e grav. Era vorba de Cornet", a scris un alt fan.

"Merita Gulagul acest tigan!", a scris un sustinator al lui Lyon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biroul Electoral Central a respins cererea de prelungire a votării după ora 21.00
BRAT