Paris Saint-Germain Christophe Galtier PSG Franta

Șapte staruri de la Paris Saint-Germain, amenințate cu Liga a cincea! Cine sunt jucătorii vizați 

Christophe Galtier a început revoluția la Paris Saint-Germain, care a început cu dreptul noul sezon. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 08:40
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 08:41

Campioana Franței a făcut o serie de transferuri în această vară și caută să scape de câteva dintre starurile sezoanelor trecute. Astfel, oficialii lui Paris Saint-Germain i-au amenințat pe câțiva dintre fotbaliști că vor fi trimiși la echipa filială din a cincea ligă, Nacional 3, informează cotidianul L'Equipe.

„Repudiații” de la Paris Saint-Germain

Printre numele apărute în ziarul francez îi regăsim pe Ander Herrera, care contract până în 2024 și vrea să semneze cu Athletic Bilbao, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Rafinha, dorit de Real Sociedad, Thilo Kehrer, care ar putea ajunge la Sevilla, Idrissa Gueye sau Mauro Icardi. Christophe Galtier nu se bazează nici pe tinerii Edouard Michut și Eric Junior Dina-Ebimbe.

PSG caută astfel să forțeze plecare fotbaliștilor la echipă, iar soluția a fost una gândită de noul director sportiv, Luis Campos. Ander Herrera, Kurzawa, Draxler, Rafinha, Kehrer, Gueye și Icardi nu se antrenează alături de prima echipă, însă respectă același program precum jucătorii pregătiți de Galtier. 

În cazul în care situația nu se rezolvă pânăă pe 1 septembrie, jucătorii „nedoriți” ar urma să se alăture din nou primei echipe, informează cotidianul Marca

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies