Mauro Icardi Christophe Galtier PSG Franta

Cariera lui Mauro Icardi se duce la vale. Galtier nu a mai suportat și a luat o decizie cu privire la viitorul argentinianului la PSG

Mauro Icardi nu face parte din planurile lui Christophe Galtier pentru sezonul viitor, la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 16:13
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 16:25

Tehnicianul campioanei Franței nu intenționează să se folosească de serviciile starului argentinain, motiv pentru care a fost trimis să se pregătească cu echipa de tineret, pregătită de Regis Beunardeau.

Christophe Galtier și Luis Campos au pregătit un plan sportiv pentru acest sezon, cu obiectiv principal câștigarea Ligii Campionilor, iar cei doi nu au fost mulțumiți de randamentul lui Mauro Icardi.

În aceste condiții, Monza, recent promovată în Serie A, este interesată de serviciile atacantului argentinain, chiar dacă acesta mai are contract cu PSG până în 2024.

Wanda Nara, vedetă la televiziunea lui Silvio Berlusconi

Monza ar dori să-l împrumute pe argentinian, urmând să-i plătească și o parte din salariul imens, de 10 milioane de euro, iar relațiile foarte bune între Galliani și celebra soție-impresar Wanda Nara-Icardi ar putea face ca transferul să aibă loc în această vară.

De altfel, Wanda Nara a participat la mai multe emisiuni ale rețelei Mediaset, compania mass-media a lui Berlusconi, precum ”Tiki Taka” sau ”Big Brother VIP”, mai notează sursa citată.

Modifică setările cookies